Lasagne

Jag är ingen "lasagne med köttfärs"-tjej men i NYC käkade mor & jag en sådan jävla god lasagne gjord på kalvfärs på en ashärlig restaurang, Carmine's. Så nu har jag ändrat åsikt till viss del. Hade lite färska lasagneplattor i kylen och en hel del hjortfärs i frysen så jag tänkte att "vafan jag försöker få te ngt!".

Jag hade i en massa grejer:
Hjortfärs
Blekselleri
Persilja
Färsk lök
Vitlök
Körsbärstomater
Morötter
Babyspenat
Champinjoner
Tomatpuré
Rödvin
Svartpeppar (nymortlad)
Flingsalt (mortlade det med)


Sen fick det koka ihop ett jädra tag och efter det varvade jag det med nykokta lasagneplattor, mozarella & Grana Padano och en göddig béchamel. Å så in i ugna ett tag såklart:-)

Görgött!

Kommentera här: